Realitzem projectes integrals d'instal·lacions, reforma i obra nova.

Ens basem en les necessitats dels nostres clients, a través de l'estudi acurat de la distribució, la il·luminació i el color que definiran un projecte exclusiu i personalitzat.

Potenciem el disseny d'avantguarda en el desenvolupament de projectes, tant integrals com parcials, amb un estil sobri i pràctic.

Donem solucions als diferents espais i disposem d'una amplia agenda d'industrials de gran professionalitat per tal d'obtenir els millors resultats.

Controlem de forma exhaustiva el desenvolupament de l'obra i coordinem els industrials eficientment, amb l'objectiu d'aconseguir els terminis de temps establerts.

Si vostè vol obrir un negoci, posis en les nostres mans, nosaltres l'assessorarem des de l'inici fins la finalització del procés, de la següent manera:

 • Suport tècnic i valoració a l'hora d'escollir un local amb les millors condicions per posar en marxa el seu negoci d'acord amb les seves necessitats.
 • Informació i planificació de tots els tràmits a realitzar amb les diferents administracions i les diferents entitats (FECSA, ECA, ICIT….)
 • Projecte i direcció de les obres a realitzar, amb el millor assessorament tècnic i arquitectònic buscant l'ambient i l'estil que el seu negoci requereixi.
 • Projecte, direcció i butlletins de les diferents instal·lacions a realitzar: Instal·lació elèctrica, de gas, de clima, etc.
 • Estudi de pressupostos d'obra realitzant comparatius de preus per aconseguir el millor preu amb la millor qualitat.
 • Planificació i organització de l'obra, per realitzar les obres en el termini acordat amb el client. Seguiment econòmic i de l'obra.
 • Realització i gestió de tràmits administratius, presentació de documentació, i seguiment de les diferents llicències.
Si vostè vol rehabilitar el seu habitatge, o habitatges, li oferim el millor servei, gestionem el seu projecte com si fos casa nostra, volem que obtingui el resultat esperat i millorar-l'ho sense que li suposi cap molèstia durant la seva tramitació i execució.
Nosaltres li oferim, un claus en ma, i això vol dir, un obra acabada al seu gust, sense feina per vostè, gestionat per professionals del món de la rehabilitació i la reforma que estudiaran, dissenyaran i duran a terme les obres del seu habitatge oferint-li els següents serveis:


 • Disseny d'interiors. Estudi de nova distribució per tal d'obtenir un espai de qualitat i personalitzat a les seves necessitats i preferències.
 • Projecte i direcció d'obra.
 • Gestió de tràmits administratius, presentació de documentació , i seguiment de les diferents llicències.
 • Cerca d'industrials per als diferents elements de l'obra.
 • Estudi comparatiu de pressupostos, aconseguint el millor preu amb la millor qualitat
 • Gestió i coordinació dels diferents industrials durant l'execució de l'obra.
 • Seguiment econòmic de l'obra.
Gràcies a la nostra àmplia experiència en aquest sector, oferim un servei integral.

Els nostres serveis en aquest camp són principalment:
 • Gestió del manteniment.
  Realitzem controls periòdics i informes de cada una de les unitats patrimonials existents, informant de les mancances i/o necessitats que pugui tenir aquell edifici. Realitzem plans de manteniment integral. Gestionem les reformes o reparacions a realitzar, coordinant els industrials, els costos i els tràmits administratius a realitzar en cas que fos necessari.

 • Gestió d'obres de reforma, rehabilitació i restauració.
  Gestionem qualsevol tipus d'obra; rehabilitacions de façana, instal·lacions d'ascensor, reformes estructurals, unificació o divisions d'habitatges, rehabilitació de zones comuns, etc. Podem realitzar la rehabilitació integral o parcial del seu edifici. Realitzem el projecte i la direcció d'obra, l'estudi de pressupostos i industrials, i el seguiment d'obra coordinant i controlant tècnica i econòmicament.

Claus en mà - Obertura negoci

Claus en mà reforma i/o rehabilitació d'habitatges.

Serveis integrals per a empreses patrimonials i comunitats de propietaris.

Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image